tiistai 19. kesäkuuta 2018

Puutarhaunelmia: Puutarhapalvelu ja pihapalvelu Tampere tamperelainen tunnettu viherpeukalo apunanne puutarhanne kukoistukseksi!

Puutarhapalvelu ja pihapalvelu Tampere tamperelainen tunnettu viherpeukalo apunanne puutarhanne kukoistukseksi myös rinnetontti alueilla, ei vain alavilla mailla ;)

Monenlaiset piha- ja puutarhatyöt mm rinnetonttien nurmialueiden turvallisemmaksi tekemiset, sekä kukkapenkkien pohjien muotoilut oheiseen tapaan mitä tässä blogissa kuvina ja videoina 19.6.2018

Katso oheinen pihatyövideoni, klikkaa pyörimään: Puutarhapalvelu pihapalvelu pihatyöt Tampere palveluksessanne 
e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com + puhelin: 044-3380291


Keskitymme lähinnä erilaisten puutarhojen, niiden kasviston ja eläimistön monipuoliseen vaalimiseen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pensasaitojen leikkaukset, pihapuiden kaadot, pihanurmikoiden luonnit, paikkausistutukset, rinnetonttien turvallisemmaksi teot jne.


Piha- ja puutarhalvelumme kotitalouspalvelut ja puutarhapalvelut istutuksista, siementämisiin, sekä siirtoistutuksiin.

Syksy ja kevät ovat siementämisten aikaa ja rohkeiden siirtoistutusten, joten ei kuin kuokka heilumaan, lapio ja talikko tarvittaessa apunamme?
Kiitoksia tilaajille, maksutapa käteisellä heti aloittaessani antaa aina parhaan motivaation ja ns. "tekemisen meiningin" ;) ja "tahto rautaisen" ;) 

---------------------
https://puutarhapalvelu-tampere.blogspot.com/
 -----------------

--------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti