maanantai 17. huhtikuuta 2023

Puutarhapalvelu Tampere: Leikkaamme omenapuut, pensasaidat, erilaiset pihojen puutarhojen tienvarsien korkeatkikin osksistot puut ja pensaat, sekä ruohikot tilauksesta

Omenapuiden leikkaukset ennen silmujen avautumista huhtikuulla. Seuraavan kerran heinäkuusta syyskuulle tilauksenne Talonmiespalvelu@gmail.com pic12


Leikkaamme omenapuut, pensasaidat, erilaiset pihojen puutarhojen tienvarsien korkeatkikin oksistot puut ja pensaat, sekä ruohikot tilauksesta. Yhteydenotot aina ensisijassa sähköpostilla, missä tarkka osoitteenne, muutama kuva / video sähköpostin liitteenä, sekä toiveitanne kohteessanne etc, on helpompi hinnoitella heti kun saa laakista tarpeeksi oheistietoa. Kiitos siitä etukäteen ;)

Vanhojen omenapuiden leikkauksista tulee helposti enempi kuin isoperäkärryllinen joten isommat leikkaukset syksylle Talonmiespalvelu@gmail.com 13.4.2023 pic1



Raittiita savuttomia apumiehiä on ollut hankala saada, niin monasti hoidan hommat yksin. Exrahinnasta tarvitsen apumiestä lähinnä taljan vipuajana vaarallisten puiden kaadoissa.
https://puunkaataja-Tampere.blogspot.com Käytössä markkinoiden tehokkaimmat ja monipuolisemmat moottori- ja raivaus, sekä teleskooppisahat.

Maanmuokkaukset Viking (Nykyään Stihl nimeltään) 585 puutarhajyrsimellä + vakoaura ja rautapyörät optiona

https://Puutarhajyrsinta.blogspot.com
Katso blogista klikaten paremmin ;)? 

Omenapuiden leikkaukset leikkauspalvelut Tampere Ylöjärvi Nokia Pirkkala Kangasala Valkeakoski Tiedustelut Talonmiespalvelu@gmail.com pic22




Maksutapa: Ensisijassa käteisellä edetään kohteissa sen mukaan mitä on sovittu hinnaksi sähköpostilla, kohteessa loppuhinta, mikäli ei kuvastoa ja tietoa riittävästi alustavassa yhteydenotossa.

Vanhojen omenapuiden leikkauksista tulee helposti enempi kuin isoperäkärryllinen joten isommat leikkaukset syksylle Talonmiespalvelu@gmail.com 13.4.2023 pic11




Puutarhuri Lehdon yli 45 vuoden kokemuksella Tampereen ja Pirkanmaan alueella aina Lammia ja Hämeenlinnaa myöden. 
https://Pihapuiden-kaadot-Tampere.blogspot.com Apuna on erityiskohteissa esim haastavissa pihapuiden kaadoissa tai leikkaustuotteiden lavalle pakkaamisissa apumies. 

https://Tuija-aitojen-leikkaukset.blogspot.com Tuija- ja kuusiaitojen leikkauksista alkaen: Teemme puiden ja pensaiden leikkauksia, sekä yksityispihoilla, että taloyhtiöitten, yritysten ja laitosten kiinteistöillä. 

Maksutapa muilla kuin yksityishenkilöillä sopimuksen mukainen maksu ennakkoon 1-2 pv ennen tai aloitettaessa tilille, niin että näkyy, ennen kuin alan hommat ;) Kun on maksettu niin on helppo tehdä hommia, kun ei tartte miettiä koskahan ne rahat tulevat, vältän turhaa stressiä unohtelevia ihmisiä välttäen. Jokainen työkohde on silloin motivoiva heti ;) kuin hevoselle kauroja heti jo polle hirnahtaa ;)
---------
Omenapuiden leikkaukset ennen silmujen avautumista huhtikuulla. Seuraavan kerran heinäkuusta syyskuulle tilauksenne Talonmiespalvelu@gmail.com pic1 (Kuva 16.4.2023 Viinikassa)


------
Puutarhapalvelu Tampere Pirkanmaalla. Talousalueen nopein ja tehokkain pihapuutarhuri
---
Ruotsinpihlaja lahovikaisena odottaa mahdollista kaatotilaustaan syksylle Talonmiespalvelu@gmail.com pic1


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti